A találmány (Primer)

2014/06/02. - írta: giskard reventlov

052-primer_xlg.jpg

"Na ezen most megint agyalhatok egy darabig"
Körülbelül ez volt az első gondolatom, ahogy lefutott a szűk 80 perc utolsó képkockája.

Imádom ha egy scifi tényleg tudományos fantasztikum, mert elhiteti, hogy amit látunk, valóban megtörténhet, és ha okosan tálalják, nem légből kapott áltudományos hablatynak tűnik csak.

Két srác egy garázsban feltalál egy szerkezetet, ami az első kísérletek alkalmával valami antigravitációs cuccnak tűnik, de később ők is rájönnek, hogy valami egészen más.

Szándékosan nem írok semmi konkrétat, amit én előre tudtam, már az is "rontott" valamelyest az élvezeti értéken, de egy biztos: amatőr filmesek, 7000 dollárból egy olyan feszült és izgalmas filmet raktak le az asztalra, ami egy percre sem engedi meg a figyelemvesztést, és ugyan talán 100%-ig nem is fejthető meg, így is durván megdolgozza a gondolkodni vágyók agyát.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbara-artalmatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr486260861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása