Gru 2 (Despicable Me 2)

2014/06/02. - írta: giskard reventlov

035-despicable_me_2_ver7_xxlg.jpg

Röviden: ha az első rész zseniális volt (mert szerintem az volt), akkor ez most "csak" jó.

És félreértés ne essék, továbbra is remek szórakozás olyasvalakinek, akinek gyermeki énje él-hal az animációs filmekért, de közben sajnos látom az olyasmiket is, mint, hogy komplett szálak tökéletesen kihagyhatók lettek volna a sztori csorbulása nélkül, mert kissé erőltetettre sikerültek, és még kidolgozatlanok is.
Igen, tudom, elsősorban nem én vagyok a célközönség, és ez mégis csak egy mese, de az első részt továbbra is zseniálisnak tartom, ott nem igazán voltak efféle aggályaim (vagy érdemes lenne újranéznem?).

Na de mindegy is, a lényeg, hogy vicces volt, aranyos, a minyonok szokás szerint cukik, úgyhogy akinek az első tetszett, szerintem annak nagyon valószínű, hogy ez is fog.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbara-artalmatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr56260303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása