Looper - A jövő gyilkosa

2014/06/02. - írta: giskard reventlov

056-looper_xxlg.jpg

Nagyon régóta kedvenceim az időutazós filmek, a kisebb-nagyobb logikai buktatók ellenére élvezem őket, és szívesen agyalok rajtuk.

Ha valaki megnézné, egy a lényeg: ez nem akciófilm, bármit is sugall az előzetes. Inkább amolyan egyveleg, időutazós-scifi-dráma, és bár néha elég lassan csordogál a történet, odavág, ha kell.

Bruce Willis remek, jól áll neki a figura, többé-kevésbé csípőből hozza. Joseph Gordon Levitt viszont.....hát nem mondom, hogy zseniális, azt azért nem, de korosztályának egyik kiemelkedő színésze, az biztos, nagyon jól adja Willis fiatalkori énjét, és úgy sikerült elkapnia az apró rezdüléseit (csücsörítés, szemöldökfelhúzás, mosoly stb), hogy közben nem szűnt meg önmaga lenni a maszk alatt.

Nagyon koncentrálós film, nem is fog tetszeni mindenkinek, de nekem minden percét megérte.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbara-artalmatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr966260892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása