Sorozatajánló rovat: Sons of Anarchy 5. évad

2014/06/02. - írta: giskard reventlov

040-soa_season5.jpg

Bevallom, eléggé elfogult vagyok a sorozattal kapcsolatban, nem tudom miért, de az biztos, hogy ez az évad is nagyon ott volt a szeren, és továbbra is csak ajánlani tudom.

Nyilván nem tökéletes, simán vannak kilógó lólábak, de ha valaki szereti a karakterközpontú sorozatokat, a remekül megírt, és még jobban előadott dialógusokat, viszont nem irtózik a nyers, néha igencsak zsigeri brutalitástól, akkor ezt érdemes bevizsgálnia.

Ebben az évadban még nagyon lapos, vagy unalmas részt sem tudnék mondani, az első pillanattól berántott, és egy olyan magas szintet tartott végig, ami elég ritka, legalábbis azok közül, amiket én nézek. (Na jó, a Justified is ilyen, de az új évadnak még nem ültem neki, szóval nem iszom előre a rendőrbíró bőrére)

Kurt Sutter készítő előtt pedig továbbra is le a kalappal, elképesztő, mennyire kézben tudja tartani a szálakat, baromi jó színészeket hozott össze, kivétel nélkül, mindenki remekel.

Olvastam, hogy eredetileg 7 évadban gondolkodott, szóval akkor már csak kettő van hátra, neki meg nyilván megvan fejben, hogyan zárja le a sztorit, én meg örülnék neki, ha összejönne. Tőlem minden esetre jöhet a folytatás.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbara-artalmatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr196260427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása