Vadállatok (Savages)

2014/06/02. - írta: giskard reventlov

045-savages_xlg.jpg

Ez meg most mi a franc (volt)?...kérdeztem magamtól filmnézés közben elég sokszor, a végén a dupla befejezésnél meg egyfolytában. 141 perc a vágatlan verzió, ezt néztem én, 131 perc a mozis, de garantálom, hogy abból is ki tudtam volna vágni még 20 percet anélkül, hogy hiányozna.

A filmnek se normális ritmusa, se egy eredeti ötlete nincs, de még a főszereplők is bűngyengék, sőt a vicc az, hogy a mellékszereplők lemossák őket a pályáról simán, élükön Benicio Del Toro-val, de John Travolta sem panaszkodhat, pedig az utóbbi időben csak ripacskodott, bármiben láttam. Plusz, ha azt mondom, Salma Hayek, mint maffiavezér hitelesebb, mint a három főszereplő együttvéve, gondolom, érzékelhető a színvonal. És ki a franc találta ki, hogy Blake Lively-nek végig narrálni kelljen? Szép, de tehetségtelen a csaj, hagyjon fel ezzel a dologgal, amit színészkedés címszó alatt próbál csinálni, és legyen modell inkább.

Rühellem az ilyen ál-akcióthrillereket. Megkapják az "R" besorolást (ez ugye az USÁ-ban a "18 éven felülieknek" kategóriája), mutatnak vért, de gyilkosságot nem, van ágyjelent, de ruhában, akkor mi marad? Csúnya beszéd? Ja bocs, az más, elhangzik pár f-betűs szó és passz. Azon túl, hogy háromszor-négyszer elmondják a címben szereplő kifejezést, semmi vadállati nincs a filmben, egyszerűen harmatgyenge.

Oliver Stone, apám, mi a fene történt veled? Kell a pénz villanyszámlára, ezért beálltál bérmunkába? A helyedben én pofán köpném magam. Nézzétek meg a trailert, több időt nem is érdemes pocsékolni rá.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbara-artalmatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr486260812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása