Lopott szavak (The Words)

2014/06/02. - írta: giskard reventlov

046-words_ver2_xxlg.jpg

Ennek a filmnek az teszi a legjobbat, ha nem tudunk róla semmit, vagy csak nagyon minimálisat, már a magyar cím is előre ellövi a puskapor egy részét.

Legyen elég annyi, hogy a főszereplő író, miután a saját maga által írt könyvét nem adják ki, talál egy kéziratot, amit sajátjaként jelentet meg, ezzel hatalmas sikert elérve, viszont ekkor föltűnik a könyv eredeti szerzője.

Háromrétegű, film-a-filmben-a-filmben művel van dolgunk, és rendben is van a forgatókönyv, a színészek is jók, Bradley Cooper ismét komoly szerepben, és én megint örülök neki, csak így tovább. Jeremy Irons kiváló, nekem legalábbis nagyot dobott a filmen a játéka. Mellékszerepekben többek között még Zoe Saldana, Olivia Wilde, és Dennis Quaid látható, mindannyian hozzák a tőlük elvárható szintet.

Viszont a film maga lehetett volna sokkal jobb is. Nem sajnálom ezt a két órát, de nagyon tudom utálni, mikor egy amúgy jó ötlet jó kivitelezését szájbarágással rontják el. A kevesebb itt is több lett volna. Érdemes megnézni, talán még maradandó élményt is okozhat, de nekem ez az egy alkalom pont elég is volt.

Trailert meg nem kaptok, mert én aztán nem fogok ennél többet spoilerezni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbara-artalmatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr476260819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása