Szemfényvesztők (Now You See Me)

2014/06/02. - írta: giskard reventlov

021-now_you_see_me_xlg.jpg

Szórakoztató rablós-bűvészes film, ahol bár jók a bűvésztrükkök, és tényleg rabolnak is, a hangsúly inkább a szórakoztatáson van, a drámának itt nem igazán van mélysége.

A sztoriról inkább nem mondok semmit, én megjártam, hogy egy elég fontos dolgot előre ellőttek nekem, szóval nulla információval nyilván sokkal jobb lett volna, de így is hamar elrepült az a két óra.

A színészek amúgy szinte kivétel nélkül jól teljesítenek, és bár (mint minden ilyen filmnél) megvannak a logikai, és egyéb hibák, a feszes tempó és a hangulat hamar átlendít rajtuk.

Szóval, ha valaki szereti a szemfényvesztős (kivételesen kifejezetten találó a magyar cím) filmeket, nyugodtan bepróbálhatja, közel sem a The Prestige szintje, teljesen más vonal, de, mint mondtam, szórakozásnak nem volt rossz.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbara-artalmatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr326260149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása