The Wolverine (a magyar címet továbbra sem vagyok hajlandó leírni)

2014/06/02. - írta: giskard reventlov

026-wolverine_xxlg.jpg

Nem mondom, hogy kihagyott ziccer, és volt benne potenciál, de simán lehetett volna jobb is. Pedig az alap képregény (állítólag) nagyon erős (nem olvastam, majd utólag, ha esetleg), és azt sem lehet elvitatni tőle, hogy az előzőnél klasszisokkal jobb, de még így is volt pár WTF-pillanat benne (az a befejezés, te jó isten), meg a ritmust is elvesztette a film a közepére.

Őszintén szólva nem tudok érdemben nyilatkozni róla (talán majd, ha tényleg elolvastam az alapjául szolgáló képregényt, meg, ha tényleg kijön a filmből az unrated változat), mert bár nem volt rossz, de a jó, az nem ilyen.

A sztori tömören a következő: Logan (a továbbra is ultimate perfect casting Hugh Jackman) remeteként tengeti az életét, mígnem felkeresi egy lány, hogy utazzon vele Tokióba, mert a főnöke (a lányé) a halálos ágyán még szeretne elbúcsúzni tőle (Logantől). Az öreg japánt ugyanis még Logan mentette meg Nagaszaki bombázásakor. De persze van némi hátsó szándék is a dologban, amit itt most nem lövök le.

A látvány amúgy jó (leszámítva a rémgyenge CGI-medvét az elején, meg a vonatos akciót a közepén, bár ez utóbbi a trailerben rosszabbnak látszott), van néhány poén, azok is ülnek, ahogy kell, vannak ninják, remek vívójelenetek, a kamerát se rángatják sokat, és az aláfestő zene is korrekt.

Szóval simán meg lehet nézni, (meg majd még egyszer a vágatlant), de az első két X-Men film színvonalához nem mérhető.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbara-artalmatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr166260238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása