Végzetes hazugságok (Arbitrage)

2014/06/02. - írta: giskard reventlov

051-arbitrage_xxlg.jpg

Közepes dráma-thriller remek alakításokkal.

A sztori elég klisés: a Richard Gere által alakított családos milliárdos autóbalesetet szenved az anyósülésen a szeretőjével, a lány meghal, a pasas pedig megpróbálja eltussolni az ügyet, miközben még arra is ügyelnie kell, hogy ne tudódjon ki a több százmillió dolláros sikkasztása, mert akkor nem tudná eladni a cégét.

Ha nem is az egészet, de jó pár elemet láttunk már ebből, viszont Gere nagyon jól játszik, komolyan, élmény volt nézni, rég láttam már tőle ilyesmit.

Tim Roth-tal kapcsolatban elfogult szoktam lenni, itt is jó volt (mint számomra szinte mindig), csak kevés teret kapott a milliárdos után nyomozó rendőr szerepében.

És sajnos ez igaz a többiekre is. Gere eléggé ellopja a showt, de amúgy sincs túl sok lehetőségük/játékidejük kibontakozni.

Szóval egyszer érdemes volt megnézni, nem fog hiányozni ez a két óra.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbara-artalmatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr846260856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása