Egy különc srác feljegyzései (The Perks of Being a Wallflower)

2014/06/02. - írta: giskard reventlov

039-perks_of_being_a_wallflower_xxlg.jpg

Remek kis feelgood film a felnőtté válásról, az igaz barátságról, az első szerelemről, és még valamiről, ami (hál istennek) nincs az arcunkba tolva, nekünk kell összerakni a mozaikdarabokat, és kölcsönöz egy plusz mélységet a filmnek.

Szeretem az olyan filmeket, amikre utólag visszagondolva nem tudom megállapítani, hogy mikor szippantottak be, csak szépen, észrevétlenül megteszik, és végig velem marad az érzés, szinte végig mosolyogva nézem a filmet. Ez történt most is, úgy elrepült ez a 100 perc, hogy fel se tűnt, és élveztem minden pillanatát.

Igazából mindenki jó benne, akit viszont kiemelnék, az Emma Watson, több okból is. Egyrészt tökéletes volt erre a szerepre, másrészt a Potterekben jó volt, de lássuk be, bárki más is jó lehetett volna. Eddig ez kettő, az meg még lehet mázli, úgyhogy már várom vele Sofia Coppola filmjét, a The Bling Ring-et, harmadikra kiderül majd, tényleg olyan tehetséges-e, mint amilyennek most tűnik.

A mellékszerepekben pedig olyan viszonylag ismert arcok játszanak, mint például Joan Cusack, vagy Paul Rudd, nem épp a tőlük megszokott karaktereket (előbbi orvost, utóbbi tanárt), viszont meglepő könnyedséggel, teljesen természetesen.

Maximálisan csak ajánlani tudom.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbara-artalmatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr596260336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása